Despre

Delphi Construction

Delphi Construction reprezinta o alianță de profesionisti specializata în diferite segmente industriale si civile, activand pe piata romaneasca de peste 20 de ani.

Si-a inceput activitatea bazata pe constructii, continuandu-si expansiunea în diferite domenii care ghideaza compania catre o munca de calitate și angajamentul in satisfactia clientului.

Pentru a asigura creșterea economică și pentru a fi precauti împotriva imprevizibilitatii pieței, ne- am idreptat catre zonele care oferă oportunitatea succesului garantat.

De-a lungul anilor de experiență în piață, ne-am adaptat pentru a dezvolta infrastructura avand personal cu experienta, avand cunostinte vaste despre management, construcții și alte măsuri pentru astfel de lucrări.

MISIUNEA NOASTRA

Ne-am angajat la construirea...

Relatiilor fondate pe respect reciproc, integritate și încredere. Soluțiilor pentru clienții noștri prin intermediul serviciilor de construcții profesionale.

Valorilor pentru clienții noștri, pentru angajații noștri și pentru comunitățile pe care le deservim. In toti acesti ani, Delphi Construction a adoptat principiul consecventei, oferind siguranta serviciului, securitate și onestitate, acumuland mulți ani de experiență, avansand pe piața românească.

Proiectele de construcții și construcțiile din oțel structural, calitatea și un design inovator, folosind puterea tehnologiei și a producției aduse de condițiile economice de astăzi și de a oferi clientilor nostri solutii.

VIZIUNE

Proiecte de infrastructură / suprastructură, construcții generale și construcții din oțel structural;

structuri multi etajate si structuri metalice, locuințe, centre comerciale, obiective industriale, hale industriale, structuri metalice personalizate, parcuri, piscine, drumuri și autostrăzi, pasaje pietonale și pentru vehicule, lucrari de infrastructura, cum ar fi proiectarea, fabricarea și instalarea de proiecte la cheie pentru a oferi servicii comunității și pentru a deveni un brand international.

POLITICA DE CALITATE

Conform Standardelor internaționale de calitate și eficiență, cunoașterea și utilizarea inovațiilor tehnologice in a oferi avantaje în competiția internațională, calitatea producției si compania noastra sunt un mod excelent de a crește cu fiecare zi ce trece avand o viziune a managementului național și internațional, telul și obiectivele fiind un efort in a le realiza in cel mai scurt timp.

Dezvoltarea Sistemului de Management al Calitatii, pentru a crea o politică de calitate, eficacitatea Sistemului de Management al Calitatii în scopul organizației, nevoile de a fi compatibile cu îmbunătățirea continuă, satisfacția clientului, asigurarea resursele necesare in atingerea cunostintelor , personal competent, eficacitatea activităților desfășurate de evaluarea mediului de lucru necesare in atingerea cerințelor organizației pentru a determina produsul adecvat, informațiile despre produs, cererile, inclusiv modificări aduse contractelor sau comenzilor, feedback-ul clientului, reclamatiile clientului pe teme cum ar fi comunicarea eficientă, formularea și punerea în aplicare a reglementărilor, precum și cerințele Sistemului de Management al Calității în conformitate cu standardele internaționale pentru a masura eficacitatea și continuitatea auditurilor interne la intervale stabilite pentru a îndeplini monitorizarea și măsurarea caracteristicilor produsului, îndeplinirea cerințelor pentru a asigura politica de calitate și a obiectivelor de calitate, analiza datelor, precum și măsurile corective și preventive au vizat îmbunătățirea continuă a Sistemului de Management al Calitatii.

Lucrari de proiectare si constructii

> lucrări de arhitectură

> lucrări de inginerie

> studii statice

> Lucrari de electro-mecanica

> Lucrari de finisare

> lucrări de amenajare a teritoriului

> Producerea și asamblarea structurilor metalice

> Producerea și montarea structurilor din beton

> Constructie a lucrărilor de infrastructură

FACTORY

DELPHI CONSTRUCTION